TYPE YOUR SEARCH HERE

Top

H10 Market Second Hand

Ge dina kläder ett nytt liv, det har dom förtjänat!

Sälj dem hos oss i butiken

Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa, d.v.s. det som fortfarande är modernt och i bra skick. Det du lämnar bör inte vara mer än 2 till 3 år gammalt.
Vi blandar kända märken med guldkorn från kedjorna. Se till att kläderna återspeglar trend samt säsong och sortera bort det som är fläckigt, trasigt eller nopprigt.
Kläderna ska vara tvättade och har de legat en tid i förrådet behöver de kanske tvättas om. Skor och stövlar behöver rengöras innan de lämnas in.

Inlämningen sker på måndagar mellan 11-17, vi tar alltså INTE emot kläder på helgerna.
Vi tar emot och kollar tillsammans samt prissätter på samma gång. Det går tyvärr inte att lämna en påse och komma tillbaka senare. Vi ser gärna att du tar med dig max 8 artiklar per inlämning. Inlämnade varor finns i butiken i 30 dagar. Du ansvarar själv som kund för att hämta osålda varor om du vill ha dem tillbaka. Om varorna inte hämtats ut efter 30 dagar skänks de vidare till Röda Korset eller annan välgörenhet.

VI TAR EMOT:
Dam, herr och barnkläder. Vi tar in ytterplagg, klänningar, tröjor, blusar, skjortor, byxor, jeans, kjolar, skor och accessoarer såsom handväskor, skärp, sjalar, smycken, solglasögon. Vi blandar märken med guldkorn från kedjorna.

Märken som säljer bra är bland annat Rodebjer, Mini rodini, Toteme, Samsoe Samsoe, Ganni, COS, Acne, Hope, Dagmar, & Other stories, ATP Atelier, Louis Vuitton, Day, Malene Birger och Filippa K.

Vi tar inte emot: natt- underkläder, badkläder, mammakläder, bröllops- balklänningar och äkta päls.

KOMMISSION
Vi säljer på kommission vilket betyder att du som kund får betalt i efterhand för de varor som sålts och du får då 40% av försäljningspriset. Markets 60% ska täcka bl.a. lokalhyra och personalkostnader mm. Standard är att du får 40% av försäljningspriset men för varor som säljs för 2000 kr eller mer kommer du som kund att få 60% i kommission. Du registreras som kund hos oss vid din första inlämning, varorna vi tar in registreras, prismärks efter skick och aktualitet och hängs ut i butiken.

Varorna finns i butiken i 30 dagar. Efter 30 dagar ansvarar du själv för att plocka ihop och hämta de varor som inte blivit sålda och få pengar för det som blivit sålt. Varor som inte sålts eller hämtats tillbaka efter 30 dagar skänks vidare till välgörenhet. Pengarna du tjänat på dina sålda varor får du hämta ut när du vill och finns registrerade på ditt kundkonto i 24 månader tills utbetalning sker. Du kan välja att få dina pengar insatta på ditt bankkonto eller använda dem för att handla i butiken.

VIKTIGT!
Pengarna betalas inte ut per automatik efter försäljning utan du måste själv meddela att utbetalning ska ske.

H10 Visby
h10 visby start


    0498-12 20 11
    Hästgatan 10B, 621 57 Visby
    info@h10.se