Byten och returer

Göra en retur

Blev det inte riktigt som du hade tänkt dig? Ingen fara alls! Du har alltid 14 dagars öppet köp från dagen du har tagit emot en vara. I ditt paket följer det med en färdig returfraktsedel. Klistra fast den på paketet och lämna in det hos ditt närmsta Schenker-ombud.

Vi tar en returfraktkostnad på 65 kronor som justeras när vi hanterar din retur. Det tar cirka en vecka för en retur att nå oss och hanteras. Du får alltid en bekräftelse via mail när vi har hanterat din retur. Om du valt faktura får du en korrigerad faktura via e-post. Har du redan betalt din faktura eller betalt med kort kontaktar Klarna dig angående återbetalning.

Varor får endast returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning. Hör bara av dig till vår oss om du är osäker på din retur så hjälper vi dig. Du får självklart returnera din vara i vår butik om du vill.

 

Byte av vara

Om du önskar byta till en annan vara, vänligen lägg en ny beställning. Gör sedan en retur enligt ovan på de varor som du vill skicka tillbaka. Vid ett byte står vi för returfrakten. Du får självklart byta din vara i vår butik om du vill. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor och funderingar.